Våra tjänster | Skyltar

Profilskyltar


Obelystbokstav. Profil 00

Är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium. Bokstaven monteras med distans från fasaden individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som sedan lackeras i bakgrundens färg. Kan tillverkas i olika material som pvc, acryl och aluminuim. 


Obelystbokstav. Profil 01

Är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Bokstaven monteras med distans från fasaden individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som sedan lackeras i bakgrundens färg. Kan fås i olika djup


Bakgrundsbelysta bokstäver - Coronaeffekt. Profil 3

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Dioderna monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Skylten monteras individuellt med distansbultar eller på ram lackerad i fasadens färg. Belysningen blir indirekt mot bakgrunden s.k. coronaeffekt.


Diskret belyst bokstav. Profil 4

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.


Diodbokstav. Profil 5

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som man fäster på bokstavens sida med en plastlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella
aluminiumprofiler som lackas i bakgrundens färg.


Diodbokstav. Profil 6

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler
som lackas i bakgrundens färg.

Ljuslåda


P10 skylt

En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 mm akryl som beläggs med folie. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Detaljerna kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder translucent folie.


Traditionell ljuslåda

Man kan placera ljuslåda L1 på flera sätt, såsom utstående från fasad, stående eller hängande. Skyltlådans sida och list är gjord av extruderad aluminiumprofil. Profilen är tillgänglig i obehandlat utförande, fronten görs av akrylplast. Texter tillverkas av vinylfolie. Skyltlådan är belyst med lysrör på insidan. Det är perfekt att välja denna ljuslåda om du vill ha en tydlig synlighet på eran verksamhet.

Vi renoverar även din befintliga ljuslåda med ny akrylplast och tryck eller enbart nytt tryck.

Frigolitskylt


Frigolitskylt

Skyltar av frigolit är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, event, butiker, kontor, scendekor och mässor etc.

En frigolitskylt skärs ut med värmetråd i en datorstyrd process. Block med mått upp till 2400x1200x1000 mm kan bearbetas. Vi använder två olika sorters frigolit, en som på påminner om emballagefrigolit men som är betydligt hårdare, samt xps / frigofoam, en typ vi använder när en slätare yta är målet. Båda materialen är lämpliga för både inom- och utomhusbruk. Det går även att få en framsida av folie eller akryl för en högblank finish. All frigolit kan färgsättas med valfri NCS eller RAL-kulör.

PVC och Aluminium skyltar


PVC Skylt

Är en plast skylt som bäst är lämpade för inomhusbruk.

välj mellan 3 eller 5 mm

Forex Print är en skummad PVC särskilt framtagen för att möta tryckmarknadens behov. Den mycket lättviktiga skivan är optimal på grund av dess vita färg samt dess släta och jämna yta vilket är grunden till ett perfekt tryckresultat, den är speciellt lämpad för direkt digitaltryck.


Aluminium skylt

Levereras med laminerade dekaler.

Välj med bockning eller utan.

Banderoller


MJ S frontlit 43” 510g magic

Masterjet Magic är en matt 510g gjuten PVC
standard banner för mediumlånga applikationer
inom- och utomhus.
Brandklassad B1 för offentlig miljö.


Mesh 63” 270g

Masterjet Tornado är en PVC Mesh banner på 270g
med liner. För större mediumlånga applikationer
inom- och utomhus som t.ex byggnadsställningar etc.
Brandklassad B1 för offentlig miljö.

Mäklarskyltar


Mäklarskylt av kanalplast

Komplett mäklarskylt med tryck på båda sidor. Vita ben ingår (30 cm höga, mellan skylt och markytan).

Liten mäklarskylt: 500 x 170 mm

Stor mäklarskylt: 500 x 340 mm

Roll-Up


Roll-Up

Extra påkostad roll up i natureloxerad aluminium med starkare topprofil med 3M-tejp. Förstärkt kassett med förstärkt bottenplatta för extra stabilitet. Fötter med ändskydd i plast. Levereras individuellt packad i kartong tillsammans med en vadderad svart transportväska som smidigt öppnas längs hela långsidan – Premium long Zip.

dont hide

Följ oss gärna i sociala medier!