JM Print Sverige AB

JM Print är företaget

som får dig att synas !

Tanken var till en början att trycka kläder som är specialdesignade för kundens önskemål, men efter att vi köpt in en print and cut maskin som erbjuder hela sortimentet i reklam och tryckväg så ändrade vi vår inriktning till ett renodlat tryckeri.

Vi började verksamheten i ett bostadsområde som heter Forssa. Det var en källare på Ca: 30 kvadratmeter till att 6 månader senare flytta till en större källare i samma
bostadsområde.

Vi var tidigt inne på att aldrig leverera en produkt om vi själva inte är nöjda med resultatet samt att aldrig lämna en missnöjd kund där kvalité går före kvantitet. Vi bemöter alla kunder
lika stora som små företag. Med denna inställning och kundbemötande växte vi snabbt.

Vi växte ur källaren där vi startade i bostadsområdet Forssa och flyttade
till industriområdet södra backa Februari 2019.
Lokalen var nyrenoverad och anpassad för både butik och produktion samt dekorhall för fordonsdekor.

Idag erbjuder vi hela sortimentet i tryckväg och reklam där företag har allt under ett tak, detta är för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder samt att alltid kunna tillgodose deras behov. Idag levererar raklam produkter för företag och privatpersoner över hela Sverige.

Vi på JM Print har ett stort hjärta för barn och ungdomar då vi själva är uppvuxna i Borlänge kommun och vet hur svårt det kan vara med att få sin dröm i uppfyllelse, därför försöker vi hjälpa UF företag som hör av sig till oss.

Vi tycker även föreningslivet och olika organisationer är viktiga

”Kan vi hjälpa så tvekar vi inte”.

// Husse & Alex

VÅR VISION

Vi är aldrig nöjda förrän kunden är nöjd och erbjuder dig en kostnadsfri rådgivning om hur du kan synas på bästa sätt samt kostnadsfria offerter. Vi erbjuder dig som kund att vara med från beställning till färdig produkt.
 

KVALITETSGARANTI

När ditt företag beställer våra produkter så innebär det att ni har en kvalitets garanti utifall produkten skulle tappa kvalité som utlovats. I garantin så innebär det att vi åtgärdar eller byter ut produkten åt er kostnadsfritt och du som företagare ska kunna fokusera på ditt företag genom vår trygga kavlitets garanti. Kvalitets garantin sätts utifrån produkt och överenskommelse med kund genom avtal.

"VI PÅ JM PRINT ÄR MYCKET MÅNA OM MILJÖN OCH HAR DÄRFÖR ETT STORT UTBUD AV MILJÖ/FAIRTRADE MÄRKTA KLÄDER OCH MATERIAL."

Vi på JM Print är mycket måna om miljön och har därför ett stort utbud av miljö och fairtrade märkta kläder och material.

Vi håller våra leveranstider som utlovas samt ger dig som kund en trygghetsgaranti på våra produkter.

Om något skulle inträffa kring leveransen så meddelar vi dig på en gång.

Intresserad av

att se vårt utbud?