Tjänster

Skyltar

Stort utbud efter ditt behov

Profilskyltar

Är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium. Bokstaven monteras med distans från fasaden individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som sedan lackeras i bakgrundens färg. Kan tillverkas i olika material som pvc, acryl och aluminuim. 

Offertförfrågan

Är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Bokstaven monteras med distans från fasaden individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som sedan lackeras i bakgrundens färg. Kan fås i olika djup

Offertförfrågan

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Dioderna monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Skylten monteras individuellt med distansbultar eller på ram lackerad i fasadens färg. Belysningen blir indirekt mot bakgrunden s.k. coronaeffekt.

Offertförfrågan

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

Offertförfrågan

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som man fäster på bokstavens sida med en plastlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler som lackas i bakgrundens färg.

Offertförfrågan

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler som lackas i bakgrundens färg.

Offertförfrågan

Ljuslåda

En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 mm akryl som beläggs med folie. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Detaljerna kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder translucent folie.

Offertförfrågan

Man kan placera ljuslåda L1 på flera sätt, såsom utstående från fasad, stående eller hängande. Skyltlådans sida och list är gjord av extruderad aluminiumprofil. Profilen är tillgänglig i obehandlat utförande, fronten görs av akrylplast. Texter tillverkas av vinylfolie. Skyltlådan är belyst med lysrör på insidan. Det är perfekt att välja denna ljuslåda om du vill ha en tydlig synlighet på eran verksamhet.

Vi renoverar även din befintliga ljuslåda med ny akrylplast och tryck eller enbart nytt tryck.

Offertförfrågan

Frigolitskylt

Skyltar av frigolit är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, event, butiker, kontor, scendekor och mässor etc.

En frigolitskylt skärs ut med värmetråd i en datorstyrd process. Block med mått upp till 2400x1200x1000 mm kan bearbetas. Vi använder två olika sorters frigolit, en som på påminner om emballagefrigolit men som är betydligt hårdare, samt xps / frigofoam, en typ vi använder när en slätare yta är målet. Båda materialen är lämpliga för både inom- och utomhusbruk. Det går även att få en framsida av folie eller akryl för en högblank finish. All frigolit kan färgsättas med valfri NCS eller RAL-kulör.

Offertförfrågan

PVC och Aluminium Skyltar

Skulle du vilja ha en reklamskylten med den professionella inskriften? Vi erbjuder ett brett utbud av reklamskyltar. Hos oss kan du beställa till 50 skyltar per en gång. Våra produkter kan användas som ett reklammedium, cirkusaffisch eller vägskyltar. Välj den passande produkten från våra fem högkvalitativa material. Oavsett om hård- eller lättskum för inomhusbruk eller akylite (polypropylen), Aludibond och plexiglas för utomhusreklam finns det ingen begränsning för din kreativitet. Beroende på material kan du välja mellan olika upphängningar eller olika tillbehör som: kilformade styrlister, distansstycken i rostfritt stål, sugkoppar, aluminiumstativ, set med plattfästen eller takfästen, som du direkt kan beställa med vid önskemål.

Offertförfrågan

Levereras med laminerade dekaler.

Välj med bockning eller utan.

Tillval:

  • Reflexdekaler

Offertförfrågan

Banderoller och fasadvepor

210g inredningstyg

Tygbanderoller är lika mångsidiga som hållbara. De kan användas inom- och utomhus, för reklam eller som dekoration. Hos JM Print kan du förse tygbanderoller i olika storlekar med önskat tryck. Du kan välja mellan olika standardformat samt individuella specialformat.

Offertförfrågan

Om du är intresserad av att annonsera i stor skala så är en duk den perfekta lösningen. Vi trycker motiv och logotyper på fasta PVC-material, eller på andas nät. Vi erbjuder en duk av högsta kvalitet för de rimliga priserna. Vi är här för att skapa din bästa reklam.

Du kan beställa dukar gjorda av PVC-material, resistent mot väder och UV-strålning. Du kan också beställa en ljusridå av andningsaktivt tyg. Alla våra produkter är certifierade (B1). Du kan beställa upp till 15 stycken på en gång, men vi kan också ta emot stora order.

Offertförfrågan

Beställ i shoppen

500 g/m2 PVC-presenning eller 300 g:s Mesh

Byggarbetsplatser som är säkrade med höga plakat skapar en enorm potential för storskalig annonsering. Chanserna att din annonsering eller information ses av många som passerar och även potentiella kunder ökar, särskilt om gångvägarna runt platsen är högtrafikerad. JM Print ger dig upp till 30 kvm tryckutrymme per banner. Tack vare vattentätt PVC-material kan du till och med hänga dina transparenta reklambanderoller ute när det regnar. Byggare själva kan också använda dessa banners för att annonsera, t.ex. för att ge detaljerad information om det aktuella byggprojektet och andra projekt. Använd potentialen som erbjuds av kampanjbanderoller och börja din tryckbeställning här!

Offertförfrågan

63" 270g

Masterjet Tornado är en PVC Mesh banner på 270g med liner. För större mediumlånga applikationer inom- och utomhus som t.ex byggnadsställningar etc. Brandklassad B1 för offentlig miljö.

Offertförfrågan

Beställ i shoppen

510g PVC

Masterjet Magic är en matt 510g gjuten PVC standard banner för mediumlånga applikationer inom- och utomhus. Brandklassad B1 för offentlig miljö.

Offertförfrågan

Beachflaggor

Här kan du trycka dina flaggor och beställa matchande fästsystem samtidigt.

En person kan enkelt fästa flaggorna på den lätta men mycket motståndskraftiga glasfiberstången via klämfästet. Hela masten är stabiliserat med ett matchande slutstycke. Flaggan kan sedan monteras antingen på en korsfot eller en tvärgående balk som bas.

Den fasta basplattan har en vikt av 10 kg och är 40 x 40 cm i storlek. Den är avsedd för utomhusbruk och kan tyngas ned med en extra rund vattensäck. Beställningar av utomhus beachflaggor som börjar med en höjd av 4 meter inkluderar redan denna vattensäck.

Den lättare korsbasen (3.2 kg) har en storlek på 85.5 x 66.5 cm och passar bäst för inomhusområden. En praktisk bärväska för säker transport av hela flaggan ingår för övrigt!

Offertförfrågan

Flaggor

Sedan urminnes tider har flaggorna varit en levande symbol för effektiva kommunikation. Du kan ofta se dem på kontors- och företagsbyggnader.

Våra flaggor är tillverkade av hög kvalitet tyg, perfekt för en mast med eller utan bommen. Våra flaggor är certifierade (B1) och på grund av dess höga temperaturer motstånd så kan kan även användas inomhus. Välj en av de nio föreslagna formaten upp till 4 m bred och skapa själv något speciellt.

Offertförfrågan

Mäklarskyltar

Mäklarskyltar eller kanalplastskyltar är ett effektivt sätt att göra reklam på. Mäklare använder skyltarna för att visa att det finns ett boende till salu men även företag som till exempel: målerifirmor, byggfirmor, elfirmor eller fastighetsbolag kan marknadsföra sig med dessa skyltar. Man trär enkelt på skylten på benen som man sticker ner i gräsmattan. Mäklarskyltar eller Kanalplastskyltar kan även användas för inomhusbruk och de väger väldigt lite. Skylten trycks dubbelsidigt i färg med max 2 motiv och är tillverkat av 900g 5 mm kanalplast.


  • Mellan: 500 x 170 mm
  • Stor: 500 x 340 mm

Tillbehör

  • Ben till kanalplastskyltar eller mäklarskyltar. Man sticker lätt ner benen i gräsmattan eller i grus och trär mäklarskylten eller kanalplastskylten på benen. Krävs ingen montering. Benens storlekar är 60 eller 30cm.

Offertförfrågan

Rollup

Rollup med 3M-tejp. Levereras individuellt packad i kartong tillsammans med en vadderad svart transportväska som smidigt öppnas längs hela långsidan – Premium long Zip.

Har du ingen färdig design?

Välj ett av våra färdigdesignade rollup

Offertförfrågan

Beställ i shoppen

Önskar du En personlig stripning?

Kontakta oss för rådgivning eller skicka en offertförfrågan